← Back to portfolio
Published on

Map Rework Concept: Bank

In collaboration with G2 SHAS


LOBBY INSIDE BEFORE


LOBBY INSIDE AFTER


LOBBY OUTSIDE BEFORE


LOBBY OUTSIDE AFTER

The banner and solid railings aid defenders by limiting the attackers LOS onto 2F balcony while still providing LOS through the soft wall in 2F Elevator Hallway. This change should primarily aid Executive Lounge & CEO Office and Teller's Office & Archives.


ELEVATOR 1F BEFORE


ELEVATOR 1F AFTER


ELEVATOR BASEMENT BEFORE

ELEVATOR BASEMENT AFTER


Switching the elevator hatch and adding a buffer area in the basement elevator allows attackers a safer route through the shafts while still having to commit after dropping down.


VAULT ENTRANCE BEFORE


VAULT ENTRANCE AFTER


RECEPTION BEFORE


RECEPTION AFTER

Replacing the metal bars in vault with bulletproof glass and removing the reception hatch but making the floor soft in exchange should make the vault entrance into a dynamic position to hold with sufficient counter play opportunities by attackers.


BACK ALLEY BEFORE


BACK ALLEY AFTER

Opening up and external route from Back Alley towards Jewelry Front allows attackers to rotate faster to the other side of the building while providing enough cover for safety from electrical door. Some added vegetation helps combat the terrace runout.

Close